Ki Dental Clinic

ECHIPA

O viață frumoasă nu există fără zâmbet… Iar noi suntem aici ca să zâmbești frumos…. Ki, un concept des întâlnit în filozofia Orientală, este energia vitală, esența vieții, eliberare de energie, intenție, atmosferă, voință, stare de bine….

Medic primar stomatologie generală, doctor în știinte medicale

DR. MIHAELA PEPEL

Sunt interesată în egală masură de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor dentare cât și de educarea pacienților în scopul obținerii și menținerii zâmbetului perfect.

Practic stomatologia generală deoarece îmi place să performez în medicina dentară  preventivă, cosmetică și restaurativă.

Îmi place să cred că am ceva în comun cu  Sherlock Holmes,  deoarece îmi  găsesc vocația în rezolvarea cazurilor dificile de reabilitare orală complexă.

Preocuparea mea permanentă pentru calitatea tratamentelor oferite pacienților m-a determinat să urmez o pregătire postuniversitară

extensivă și intensivă, pregatire care continuă și în prezent.

Volumul uriaș de informații care vine odată cu tehnologizarea medicinii dentare consider că trebuie  asimilat de profesioniști  și pus în serviciul pacienților.

Sunt interesată în egală masură de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor dentare cât și de educarea pacienților în scopul obținerii și menținerii  zâmbetului perfect.https://kidental.ro/wp-content/uploads/2018/02/ki9210399-600-e1518969811210.png


https://kidental.ro/wp-content/uploads/2018/11/rc.jpg

Medic stomatolog

DR. ROXANA CĂLIN

Singura modalitate prin care poți face lucruri extraordinare, este să iubești ceea ce faci

Îmi place să-i văd pe oameni zâmbind, de aceea mi-am ales și practic această meserie cu drag. Pacienților mei le ofer compasiunea și înțelegerea de care au nevoie, într-un mediu plăcut și relaxant, mediu pe care l-am regăsit și în cadrul clinicii Ki Dental.

Făcând lucrurile cu atenție și concentrare, urmăresc ca în fiecare manoperă pe care o realizez să se regăsească profesionalism și calitate,

de aceea sunt în continuă căutare de noi mijloace pentru a construi zâmbetul perfect 🙂
Sper ca iubind ceea ce fac, să creez o experiență extraordinară pentru pacienții mei.

Singura modalitate prin care poți face lucruri extraordinare, este să iubești ceea ce faci” – Steve Jobs


Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

DR. CARMEN GRAMATICESCU

… atât viziunea cât și tehnologia trebuie să se îmbine armonios …

Anii petrecuți la specializare în Țara Soarelui Răsare au făcut din mine un specialist riguros și cu atenție la detalii, care nu acceptă “merge și așa”.
Experiența vastă în domeniul ortodontiei îmi dă puterea de a soluționa

cazuri dificile și de a înțelege așteptările și dorințele pacienților.

În opinia mea, atât viziunea cât și tehnologia trebuie să se îmbine armonios  pentru  crearea zâmbetului potrivit fiecărui pacient.https://kidental.ro/wp-content/uploads/2019/04/IMG_97002-white-1.jpg


https://kidental.ro/wp-content/uploads/2018/02/600-rosca-e1518969758122.png

Medic specialist chirurgie oro-maxilo-facială

DR. RALUCA ROȘCA

Chirurgia oro-maxilo-faciala este cea mai dificilă specializare și necesită absolvirea a încă unei
facultăți, cea de Medicină generală.

Am absolvit Facultatea de Medicina Dentară, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila “ ca șefă de promoție și m-am clasat printre primii la examenul de rezidențiat.

Aș fi putut alege orice specializare, însă nu am stat de gânduri : chirurgia oro-maxilo-faciala era cea care mi se potrivea cel mai bine

și mă atrăgea cel mai mult, deși era cea mai dificilă specializare și necesită absolvirea a încă unei facultăți, cea de Medicină generală.

Acum, după 12 ani de practică, de mari provocări și satisfacții pe măsură, îmi dau seama ca am făcut cea mai buna alegere.Teodosie Rudeanu 35
București, Sector 1

Copyright 2018-2019 © KI Dental Clinic. Powered by ElfNet