Ki Dental Clinic

ECHIPA

O viață frumoasă nu există fără zâmbet… Iar noi suntem aici ca să zâmbești frumos…. Ki, un concept des întâlnit în filozofia Orientală, este energia vitală, esența vieții, eliberare de energie, intenție, atmosferă, voință, stare de bine….

Medic primar stomatologie generală, doctor în știinte medicale

DR. MIHAELA PEPEL

Sunt interesată în egală masură de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor dentare cât și de educarea pacienților în scopul obținerii și menținerii zâmbetului perfect.

Practic stomatologia generală deoarece îmi place să performez în medicina dentară  preventivă, cosmetică și restaurativă.

Îmi place să cred că am ceva în comun cu  Sherlock Holmes,  deoarece îmi  găsesc vocația în rezolvarea cazurilor dificile de reabilitare orală complexă.

Preocuparea mea permanentă pentru calitatea tratamentelor oferite pacienților m-a determinat să urmez o pregătire postuniversitară

extensivă și intensivă, pregatire care continuă și în prezent.

Volumul uriaș de informații care vine odată cu tehnologizarea medicinii dentare consider că trebuie  asimilat de profesioniști  și pus în serviciul pacienților.

Sunt interesată în egală masură de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor dentare cât și de educarea pacienților în scopul obținerii și menținerii  zâmbetului perfect.http://kidental.ro/wp-content/uploads/2018/02/ki9210399-600-e1518969811210.png


http://kidental.ro/wp-content/uploads/2018/02/ki9210352-600-e1518969845442.png

Medic dentist

DR. DENIS TRĂISTARU

Eu sunt cea care te va ajuta să îți refaci zâmbetul și care te va învăța cum să ai grijă de el pe viitor…

Deși medicul stomatolog nu este asociat aproape deloc cu fericirea, să nu uităm ca el este cel care ne oferă un zâmbet sănătos.

Numele meu este Denis Traistaru, sunt medic dentist, absolventă a UMF Carol Davila București și fac parte din echipa Ki Dental Clinic.

Eu sunt cea care te va ajuta să îți refaci zâmbetul și care te va învăța cum să ai grijă de el pe viitor în așa fel încât întâlnirile noastre să fie doar pentru controale de rutină.

Drept urmare îmi voi folosi toată experiența, priceperea și atenția

pentru a oferi fiecărui pacient tratamentul de care are nevoie.

Eu sunt cea care te va ajuta sa faci o primă impresie pozitivă de fiecare dată. Am învățat de-a lungul vieții că zâmbetul este cheia pentru a te face remarcat în orice situație și este cartea de vizită a aspectului exterior, deoarece nu este ceva ce poți retușa sau masca în scurt timp, ci este nevoie de atenție și îngrijire de a lungul timpului.

De altfel sunt și o perfecționistă convinsă și fac tot ce ține de mine pentru a soluționa toate cererile pacientului, câteodată fiind chiar mai exigentă decât acesta.


Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

DR. NTISO OLTA

Când sculptezi e simplu: dai la o parte ce e în plus și rămâne statuia …

Când sculptezi e simplu: dai la o parte ce e în plus și rămâne statuia. Dar în ortodonție e mai greu: nu e ușor să găsești printre atâtea feluri de zâmbete pe cel potrivit pacientului.

Când reușești, îți dai seama că toată pregătirea ta se regăsește în acel zâmbet. Ortodonția oferă un chip nou, încredere și o viață socială îmbunătățită.

Atunci când a sosit momentul să îmi aleg specializarea, îmi aduc aminte că răsfoiam niște dosare ale pacienților și am rămas impresionată de diferența uriașă dintre fotografia de la începutul tratamentului și cea finală.

M-am hotarât pe loc că ortodonția este ceea ce îmi doresc să practic.

Zâmbiți vă rog!http://kidental.ro/wp-content/uploads/2018/02/600-Olta-Ntiso-e1518969721715.png


http://kidental.ro/wp-content/uploads/2018/02/600-rosca-e1518969758122.png

Medic specialist chirurgie oro-maxilo-facială

DR. RALUCA ROȘCA

Chirurgia oro-maxilo-faciala este cea mai dificilă specializare și necesită absolvirea a încă unei
facultăți, cea de Medicină generală.

Am absolvit Facultatea de Medicina Dentară, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila “ ca șefă de promoție și m-am clasat printre primii la examenul de rezidențiat.

Aș fi putut alege orice specializare, însă nu am stat de gânduri : chirurgia oro-maxilo-faciala era cea care mi se potrivea cel mai bine

și mă atrăgea cel mai mult, deși era cea mai dificilă specializare și necesită absolvirea a încă unei facultăți, cea de Medicină generală.

Acum, după 12 ani de practică, de mari provocări și satisfacții pe măsură, îmi dau seama ca am făcut cea mai buna alegere.


Copyright 2018 © KI Dental Clinic. Powered by ElfNet