Ki Dental Clinic

ECHIPA

O viață frumoasă nu există fără zâmbet… Iar noi suntem aici ca să zâmbești frumos…. Ki, un concept des întâlnit în filozofia Orientală, este energia vitală, esența vieții, eliberare de energie, intenție, atmosferă, voință, stare de bine….

Medic primar stomatologie generală, doctor în știinte medicale

DR. MIHAELA PEPEL

Sunt interesată în egală masură de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor dentare cât și de educarea pacienților în scopul obținerii și menținerii zâmbetului perfect.

Practic stomatologia generală deoarece îmi place să performez în medicina dentară  preventivă, cosmetică și restaurativă.

Îmi place să cred că am ceva în comun cu  Sherlock Holmes,  deoarece îmi  găsesc vocația în rezolvarea cazurilor dificile de reabilitare orală complexă.

Preocuparea mea permanentă pentru calitatea tratamentelor oferite pacienților m-a determinat să urmez o pregătire postuniversitară

extensivă și intensivă, pregatire care continuă și în prezent.

Volumul uriaș de informații care vine odată cu tehnologizarea medicinii dentare consider că trebuie  asimilat de profesioniști  și pus în serviciul pacienților.

Sunt interesată în egală masură de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor dentare cât și de educarea pacienților în scopul obținerii și menținerii  zâmbetului perfect.https://kidental.ro/wp-content/uploads/2018/02/ki9210399-600-e1518969811210.png


https://kidental.ro/wp-content/uploads/2023/02/abc.jpg

Medic stomatologie generală

DR. CRISTINA ANDREEA BOCSE

Obiectivul meu este să aduc zâmbetul pe buze celor care trec pragul cabinetului

Dragostea mea pentru aceasta meserie este prezentă încă din copilărie când frecventam cabinetul stomatologic pentru tratamentul ortodontic, iar ulterior orele de anatomie mi-au dezvoltat setea de cunoaștere în ceea ce privește mecanismele de funcționare ale corpului uman.

Pasiunea pentru stomatologie mă determină să mă dezvolt constant prin participarea la conferințe și cursuri, astfel să fiu în pas cu noile tehnici și materiale. Obiectivul meu este să aduc zâmbetul pe buze celor care trec pragul cabinetului.


Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

DR. IULIA GIUBELAN

… un zâmbet fără rețineri oferă o încredere sporită …

Ortodonția are ca rezultat de ansamblu îmbunătățirea calității vieții pacienților, prin corectarea pozițiilor dentare nefavorabile, facilitarea unei igiene dentare cât mai cuprinzătoare,

dar și prin declanșarea unor reacții pozitive atât pentru pacient cât și pentru cei din jur, fiind cunoscut faptul că un zâmbet fără rețineri oferă o încredere sporită, atât în plan profesional cât și personal.https://kidental.ro/wp-content/uploads/2021/06/Giubelan-Iulia-.jpg


Teodosie Rudeanu 35
București, Sector 1

Copyright 2018-2021 © KI Dental Clinic | Powered by ElfNet