Ki Dental Clinic

ECHIPA

O viață frumoasă nu există fără zâmbet… Iar noi suntem aici ca să zâmbești frumos…. Ki, un concept des întâlnit în filozofia Orientală, este energia vitală, esența vieții, eliberare de energie, intenție, atmosferă, voință, stare de bine….

Medic primar stomatologie generală, doctor în știinte medicale

DR. MIHAELA PEPEL

Sunt interesată în egală masură de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor dentare cât și de educarea pacienților în scopul obținerii și menținerii zâmbetului perfect.

Practic stomatologia generală deoarece îmi place să performez în medicina dentară  preventivă, cosmetică și restaurativă.

Îmi place să cred că am ceva în comun cu  Sherlock Holmes,  deoarece îmi  găsesc vocația în rezolvarea cazurilor dificile de reabilitare orală complexă.

Preocuparea mea permanentă pentru calitatea tratamentelor oferite pacienților m-a determinat să urmez o pregătire postuniversitară

extensivă și intensivă, pregatire care continuă și în prezent.

Volumul uriaș de informații care vine odată cu tehnologizarea medicinii dentare consider că trebuie  asimilat de profesioniști  și pus în serviciul pacienților.

Sunt interesată în egală masură de diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor dentare cât și de educarea pacienților în scopul obținerii și menținerii  zâmbetului perfect.https://kidental.ro/wp-content/uploads/2018/02/ki9210399-600-e1518969811210.png


https://kidental.ro/wp-content/uploads/2018/02/600-rosca-e1518969758122.png

Medic specialist chirurgie oro-maxilo-facială

DR. RALUCA ROȘCA

Chirurgia oro-maxilo-faciala este cea mai dificilă specializare și necesită absolvirea a încă unei
facultăți, cea de Medicină generală.

Am absolvit Facultatea de Medicina Dentară, Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila “ ca șefă de promoție și m-am clasat printre primii la examenul de rezidențiat.

Aș fi putut alege orice specializare, însă nu am stat de gânduri : chirurgia oro-maxilo-faciala era cea care mi se potrivea cel mai bine

și mă atrăgea cel mai mult, deși era cea mai dificilă specializare și necesită absolvirea a încă unei facultăți, cea de Medicină generală.

Acum, după 12 ani de practică, de mari provocări și satisfacții pe măsură, îmi dau seama ca am făcut cea mai buna alegere.


Medic specialist ortodonție și ortopedie dento-facială

DR. CARMEN GRAMATICESCU

… atât viziunea cât și tehnologia trebuie să se îmbine armonios …

Anii petrecuți la specializare în Țara Soarelui Răsare au făcut din mine un specialist riguros și cu atenție la detalii, care nu acceptă “merge și așa”.
Experiența vastă în domeniul ortodontiei îmi dă puterea de a soluționa

cazuri dificile și de a înțelege așteptările și dorințele pacienților.

În opinia mea, atât viziunea cât și tehnologia trebuie să se îmbine armonios  pentru  crearea zâmbetului potrivit fiecărui pacient.https://kidental.ro/wp-content/uploads/2021/01/download.jpg


Teodosie Rudeanu 35
București, Sector 1

Copyright 2018-2021 © KI Dental Clinic. Powered by ElfNet